Μάντζιος: «Αστείο γκολ»

Μάντζιος: «Αστείο γκολ»

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε αστείο το γκολ που δέχτηκε ο Λεβαδειακός και τόνισε ότι οι Βοιωτοί είναι σε αναζήτηση δημιουργικού χαφ.

Μάντζιος: «Αστείο γκολ»

Αστείο χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου το γκολ που δέχτηκε ο Λεβαδειακός από τον Ηρακλή. Ο τεχνικός των Βοιωτών στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και στις ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του ψάχνει για έναν δημιουργικό χαφ, καθώς εκεί... πονάει.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε και βάσει εικόνας και βάσει ευκαιριών. Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ. Βγάλαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, πετύχαμε και ένα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Θέλουμε ξεκούραση, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια.

Έχουμε προβλήματα, δεν μπορούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω για να πάρουμε και στη συνέχεια τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ψάχνουμε έναν δημιουργικό χαφ, έχουμε πρόβλημα εκεί και θα μας δώσει λύσεις. Η ομάδα σήμερα είχε πάθος, θέληση, έτρεξε αλλά δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ και κάπως έτσι δεν κερδίσαμε», ήταν τα λόγια του.

Best of internet