Τσιλιανίδης: «Παραπάνω από παραμονή»

Τσιλιανίδης: «Παραπάνω από παραμονή»

Νίκος Τσιώκος
Τσιλιανίδης: «Παραπάνω από παραμονή»

bet365

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης τόνισε πως ο Ηρακλής είναι για περαιτέρω πράγματα από το να παλέψει για την παραμονή και ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στον τρόπο που αντιδρούν.

Στα όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια με τον Ηρακλή στάθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο 21χρονος εξτρέμ τόνισε πως ο «Γηραιός» είναι για παραπάνω πράγματα από το να δώσει απλά μάχη για την παραμονή και ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στον τρόπο που αντιδρούν. Ακόμη, μίλησε για τις φάσεις της ομάδας του και για τη δική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ: «Ήταν το πρώτο μου στην Σούπερ Λίγκα. Δυστυχώς, όμως, δεν αρκούσε για να μας δώσει τη νίκη. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα, όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες. Πήραμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε».

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά το ματς με τον Πανιώνιο: «Με τον Πανιώνιο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν κάναμε τίποτα απ' όσα μας ζήτησε ο προπονητής. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στο πώς αντιδρούν. Εμείς δείξαμε καλά στοιχεία και με την Βέροια και πήραμε την πρόκριση. Και σήμερα είχαμε καλή παρουσία, αλλά στο δεύτερο μας βγήκε η κούραση».

Για τις φάσεις που δημιούργησε ο Ηρακλής: «Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις για να βγάλουμε φάσεις και να φτάνουμε στο γκολ. Σήμερα το παιχνίδι θα κρινόταν στη δύναμη λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες, κερδίσαμε πολλές από αυτές. Είχαμε πολλές απουσίες.

Όλα τα παιδιά, ακόμη και αυτά από την δεύτερη ομάδα, δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε σε πολλά κομμάτια για να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Δυστυχώς ή ευτυχώς αγωνίστηκα στα δύσκολα χρόνια. Τότε που υπήρχε στεναχώρια για τον κόσμο. Δημιουργήσαμε πέρυσι κάτι καλό. Και για μένα και για την ομάδα είναι δύσκολη χρονιά. Προσπαθούμε να ανταπεξέρθουμε στις δυσκολίες και νομίζω ότι το κάνουμε. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να μιλάει για παραμονή. Είναι για παραπάνω».

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει: «Πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα. Να βελτιώσω την τελική προσπάθεια. Να κυνηγάω περισσότερο το γκολ και να κερδίζω περισσότερες μονομαχίες. Είναι η πρώτη μου χρονιά. Δεν την ξέρω την κατηγορία. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Ξεκίνησα καλά και μετά χάθηκα. Αυτό οφείλεται σε μένα. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα, την οποία δεν έχω βοηθήσει μέχρι στιγμής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα