Παπαδόπουλος: «Πολύ κοντά με Λεοζίνιο»

Παπαδόπουλος: «Πολύ κοντά με Λεοζίνιο»

Παπαδόπουλος: «Πολύ κοντά με Λεοζίνιο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Ηρακλής είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λεοζίνιο, ενώ απέδωσε στην έλλειψη καθαρού μυαλού το ότι η ομάδα του δέχτηκε γκολ.

Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στην έλλειψη καθαρού μυαλού και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε ότι από ένα λάθος ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης, ενώ αναφέρθηκε στα ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, στις αλλαγές που άργησαν να γίνουν και στις μεταγραφές.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο «Γηραιός» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λεοζίνιο, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι «ναυαγεί» η περίπτωση του Πολ Κεϊτά. «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Πατούσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχτήκαμε, αν είχαμε καθαρό μυαλό.

Τέτοια λάθη γίνονται. Στάθηκε πολύ καλά η ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Παλέψανε τα παιδιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, πρέπει όμως να δούμε τη συνέχεια. Ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες.

Πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να ξεκουραστούμε. Η ομάδα είναι κουρασμένη. Ευτυχώς έχουμε μέρες μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τον κόσμο που ήρθε. Πήρε δύναμη από αυτούς. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να βοηθήσει τα παιδιά αυτά που δίνουν τα πάντα», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Το επόμενο παιχνίδι είναι κλειδί για να πάμε ψηλότερα. Αν το κερδίσουμε, θα κοιτάμε πιο ψηλά γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Έχω πει ότι το Κύπελλο μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο. Δεν θα είμαστε εκείνη η ομάδα που παίξαμε στο ΟΑΚΑ. Θα γίνουν δύο σημαντικά παιχνίδια και η τακτική θα δώσει την πρόκριση. Εμείς περιμένουμε να επιστρέψουν παίκτες και σίγουρα περιμένουμε και τις μεταγραφές. Θα είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για τις αλλαγές: «Ήθελα να κάνω πιο μπροστά την αλλαγή, αλλά είχαμε ένα θέμα με τον Καρασαλίδη, είχε ένα χτύπημα και δεν ξέραμε αν είναι ΟΚ. Ήθελα να κάνω πιο επιθετική την ομάδα, όμως εκεί χάσαμε τον χρόνο με τον Τέλη».

Για μεταγραφές και αν αυτές καθυστερούν: «Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε κάποιους παίκτες. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο πρόεδρος μιλάει με τους παίκτες, είναι σε διαπραγματεύσεις. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν πίσω τα παιδιά του ρόστερ μας που έχουν μικροπροβλήματα. Πιστεύω θα έχω κάποιους από αυτούς στο επόμενο παιχνίδι. Ένας που θα έρθει δεν θα χρειαστεί χρόνο. Ξέρει καλά το πρωτάθλημα».

Για Λεοζίνιο, Κεϊτά: «Ο Λεοζίνιο είναι πολύ κοντά για να «τελειώσει» η μεταγραφή του. Εγώ για τους δύο παίκτες είπα, είναι στη λίστα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ο Κεϊτά πάει αλλού, εξάλλου δεν ήταν πρώτος στη λίστα με τους χαφ που θέλουμε».

Best of internet