«Βράζουν» με διαιτησία στον Ατρόμητο!

«Βράζουν» με διαιτησία στον Ατρόμητο!

Δημήτρης Τομαράς
«Βράζουν» με διαιτησία στον Ατρόμητο!

bet365

Έντονα για ακόμα μία φορά είναι τα παράπονα των ανθρώπων του Ατρόμητου για διαιτητικές αποφάσεις, καθώς... έβραζαν για το γκολ - οφσάιντ της Ξάνθης. Κλείνει ο Κεϊτά και φεύγει ο Γοδόϊ.
Στον Ατρόμητο υπάρχουν έντονα παράπονα για τα όσα έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Κυρίως όμως για το τέρμα από το οποίο γίνεται το 1-1 από τον Καπετάνο, που ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ.
Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την «έκρηξη» του ισχυρού άνδρα του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού. Μετά το πέρας του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και έβαλλε κατά του α' βοηθού, Δαμιανού Ευθυμιάδη. Οι Περιστεριώτες είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία και στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά.
Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά ο Ατρόμητος κλείνει τον Πολ Κεϊτά, που φεύγει από την Καλλονή. Παράλληλα ο Γοδόϊ αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γοδόϊ Κρουζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα