Πουλίδο in, Φινμπόγκασον out...

Δημήτρης Τομαράς
Πουλίδο in, Φινμπόγκασον out...

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού με Πλατανιά αλλά και χρόνο συμμετοχής, την ώρα που ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον παραμένει... φευγάτος.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους Μπουχαλάκη (ατομικό), Ερνάνι (θεραπεία) και Φινμπόγκασον (ατομικό) να είναι ξανά εκτός.

Νεότερα προβλήματα δεν προέκυψαν με τον Μάρκο Σίλβα να σκέφτεται - όπως σας γράψαμε και νωρίτερα - ενδεκάδα... Λεβαδειακού. Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος θα βγάλει το μεσημέρι της Κυριακής αποστολή με τον Άλαν Πουλίδο να παλεύει με αξιώσεις για μία θέση σε αυτήν, την στιγμή που ο Ισλανδός εξακολουθεί να είναι υπό αποχώρηση.

Εκτός από τον Πουλίδο μία θέση στους εκλεκτούς διεκδικούν και οι Μανιάτης, Φουστέρ και Κολοβός. Η αποστολή θα έχει 19 παίκτες και εκτιμάται πως ο Φορτούνης θα είναι σε αυτούς, παρά τις συστάσεις του Πορτογάλου το τελευταίο διάστημα, που ήθελε να τον συνετίσει και να τον επαναφέρει στα γνώριμά του επίπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα