Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Gazzetta team
Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

bet365

Η Παρί μπορεί να έχει «καθαρίσει» το πρωτάθλημα, όμως δεν χαρίζεται σε κανέναν, φεύγοντας με νίκη 1-0 από την Τουλούζη.

Κίνητρο στην ουσία η Παρί δεν έχει. Ίσως μόνο τα ρεκόρ. Οι Παριζιάνοι εμφανίστηκαν κουρασμένοι, όμως ακόμη κι έτσι επιβλήθηκαν με 1-0 της Τουλούζ με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, για αυξήσουν και άλλο τη διαφορά στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και η αλήθεια είναι ότι αν ήταν πιο εύστοχοι, θα μπορούσαν να είχαν βάλει stop στην Παρί. Μπεν Γιεντέρ και Μπρέιθγουεϊτ τα χαλούσαν μόνο στην τελική προσπάθεια, καθώς προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους Παριζιάνους. Ιμπραΐμοβιτς (10’) και Μπεν Γιεντέρ (11’) είχαν καλές στιγμές, πριν ο τελευταίος βρεθεί σε εξαιρετική θέση στο 32’ και με κεφαλιά στείλει την μπάλα πάνω στον Τραπ. Ο επιθετικός της Τουλούζ έφτασε μία ανάσα από το 1-0 στο 36’, όταν χόρεψε τον Νταβίντ Λουίζ, έκανε το σουτ, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη, με τους παίκτες του Μπλαν να ανεβάζουν στροφές και να είναι καλύτεροι. Ο Ιμπραΐμοβιτς είδε το σουτ να περνάει λίγο άουτ στο 52’, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Λούκας στο 64’, με τον Βραζιλιάνο να χάνει την πρώτη κλασική ευκαιρία. Τελικά, η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 73’. Ο Νταβίντ Λουίζ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Ιμπραΐμοβιτς με δεύτερη από κοντά έκανε το 0-1. Ακπά Ακπρό (82’) και Ιμπραΐμοβιτς (90+2’) έχασαν τις τελευταίες ευκαιρίες, με τους βιολέ να μην μπορούν να αντιδράσουν και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα