Το... φορτωμένο ερυθρόλευκο πρόγραμμα!

Το... φορτωμένο ερυθρόλευκο πρόγραμμα!

Δημήτρης Τομαράς
Το... φορτωμένο ερυθρόλευκο πρόγραμμα!

bet365

Ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει και την Άντερλεχτ θα έχει μέσα σε διάστημα δύο μηνών να δώσει 17 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πρώτη στο πρωτάθλημα Ελλάδας, συνεχίζει στο Κύπελλο, ενώ σε περίπου έναν μήνα, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Europa League αντιμετωπίζοντας την Άντερλεχτ. Οι Πειραιώτες καλούνται τώρα μέσα σε ένα διάστημα δύο μηνών να διαχειριστούν τρεις διοργανώσεις.
Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πλατανιά στις 18 Ιανουαρίου, θα κληθούν να δώσουν έως τις 20 Μαρτίου, 17 παιχνίδια! Αυτό θα συμβεί εφόσον περάσουν το εμπόδιο των Βέλγων. Ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό καθότι θα πρέπει να κρατήσει την ομάδα... φρέσκια και σε εγρήγορση όλον αυτόν τον καιρό προκειμένου νε πάει πολύ καλά στις όλες τις διοργανώσεις και να δημιουργήσει και νέα ρεκόρ.
Και βέβαια για να γίνει αυτό θα χρειαστεί κάθε δυνατή βοήθεια από το ρόστερ του. Αξίζει να τονιστεί πως ο Φεβρουάριος θα είναι... καυτός για τον Ολυμπιακό.
Στις 3 / 4 Φεβρουαρίου ή στις 11 / 12 του ίδιου μήνα θα γίνει ο επαναληπτικός με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στις 7/2 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για το πρωτάθλημα. Στις 14/2 θα παίξει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Στις 18/2 τον πρώτο αγώνα με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο για το Europa League. Στις 21/2 θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και στις 25/2 θα παίξει στο Καραϊσκάκη την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τους Βέλγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα