Γιόχανσον: «ΑΕΚ με αυτοπεποίθηση»

Γιόχανσον: «ΑΕΚ με αυτοπεποίθηση»

Γιόχανσον: «ΑΕΚ με αυτοπεποίθηση»

Στην ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας μετά τις συνεχείς νίκες αναφέρθηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος δήλωσε... ξαφνιασμένος από τα γκολ που βάζει. 

Ο Σουηδός έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την ΑΕΚ όχι μόνο λόγω της πολλής δουλειάς που κάνει στο κέντρο αλλά και χάρη στα γκολ που σημειώνει με ρυθμό... επιθετικού μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκουστάβο Πογιέτ. 

«Ακόμα είναι μια νέα θέση για μένα αυτή που παίζω το τελευταίο δίμηνο. Όντως έχω σκοράρει κάποια γκολ και μάλιστα με διαφορετικούς τρόπους και αισθάνομαι πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι όταν κινούμαι μέσα στην περιοχή για να παίρνω πρωτοβουλίες και να σκοράρω. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ σ' αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού και νομίζω ότι θα γίνομαι όλο και καλύτερος. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορούσα να πετύχω πολλά γκολ, ειδικά απ' όταν ανέλαβα αυτή τη θέση. Η ομάδα όμως είναι γενικά καλή αυτή την περίοδο κι αυτό βοηθάει πολύ. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως τον κύριο σκόρερ της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι έχω ξαφνιαστεί κι εγώ με τα γκολ που έχω πετύχει», δήλωσε σχετικά στη Nova ο Σουηδός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση της ΑΕΚ. 

«Με τις νίκες μας στα τελευταία παιχνίδια είναι αναμενόμενο να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, Αισθανόμαστε πλέον όλο και καλύτερα σε κάθε παιχνίδι, αφού και οι εμφανίσεις μας είναι καλές στα τελευταία ματς και πρέπει να το συνεχίσουμε και στους επόμενους αγώνες», τόνισε ο Γιόχανσον ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ματς στη Super League. Έχουμε παρακολουθήσει τα Γιάννενα και ελπίζω ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Best of internet