Σίλβα: Ετοιμάζει ενδεκάδα... copy paste

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: Ετοιμάζει ενδεκάδα... copy paste

bet365

Στο να κατεβάσει με τον Πλατανιά την ίδια ενδεκάδα με το ματς με τον Λεβαδειακό προσανατολίζεται ο Μάρκο Σίλβα, που θα πάρει άμεσα τις τελικές του αποφάσεις.
Με τον Λεβαδειακό όπου ο Ολυμπιακός είχε κάνει εξαιρετικό ματς η διάταξή του ήταν ως εξής: Κίπερ ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Σαλίνο, αριστερά ο Μαζουάκου, κέντρο άμυνας με Σιόβα και Ντα Κόστα, άξονας με Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς, δεκάρι ο Τσόρι, τα δύο εξτρέμ οι Ντουρμάζ και Πάρντο και φορ ο Ιντέγιε.
Όπως φαίνεται αυτοί οι 11 έχουν το προβάδισμα για να χριστούν βασικοί στο ματς της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Και αυτό διότι ο Μάρκο Σίλβα έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και τους συνεχάρη θερμά ενώ στην προπόνηση της Παρασκευής ζήτησε ξανά από τους παίκτες του να συνεχίσουν έτσι. Να μην σταματήσουν πουθενά. Βέβαια ο Ομάρ διεκδικεί μία θέση για το δεξί άκρο της άμυνας αντί του Σαλίνο και ενώ υπάρχει και ο Μποτία για την μία θέση των στόπερ, όπως και ο Κασάμι για το κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα