Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0 (vid)

bet365

Ο Παναιτωλικός κράτησε το βαθμό στην Κομοτηνή (0-0) παρά την αποβολή του Κουτρουμάνου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και διατήρησε το +7 από την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κυριακίδη!
Βρέθηκε σε μειονεκτική θέση από το 40' μετά την αποβολή του Κουτρουμάνου αλλά έμεινε... ζωντανός. Ο λόγος για τον Παναιτωλικό που άντεξε στο πρέσινγκ του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και κράτησε το μηδέν. Τραγικό από πλευράς ποδοσφαιρικής ποιότητας το α' μέρος, βελτιώθηκε η εικόνα των γηπεδούχων στην επανάληψη με αρκετές καλές φάσεις για γκολ. 15-1 οι τελικές με την ομάδα της Κομοτηνής βάσει εικόνας στην επανάληψη να δικαιούται ένα γκολ αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.
Έτσι ξεκίνησαν
Ο γηπεδούχος Πανθρακικός είχε το 4-2-3-1 ως διάταξη με: Αθανασιάση κίπερ, Παπαγεωργίου και Ποτουρίδη στα άκρα της άμυνας και Μπουγαϊδη και Μελίσση στόπερ, κέντρο με Λαδάκη και Μεχία, δεκάρι ο Ντιγκινί, εξτρέμ οι Χασομέρης και Μπαϊκαρά και φορ ο Ίγκορ.
Ο Παναιτωλικός από την άλλη στο 4-2-3-1 ξεκίνησε ως εξής: Κυριακίδης πορτιέρο, Μύγας και Κουτρομάνος στα δύο άκρα της άμυνας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κούσας και Παπάζογλου, άξονας με Μάκο και Πάουλο, δεκάρι ο Ουάρντα, στα δύο... φτερά οι Βιγιαφάνιες και Ρουσκουγιέδα και φορ ο Μαρκόβσκι.
Τραγικό παιχνίδι και αποβολή Κουτρουμάνου
Το α' μέρος θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ' όλους όσοι τον παρακολούθησαν. Πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, αρκετά σκληρά και επικίνδυνα ενίοτε μαρκαρίσματα και καμία κλασική φάση. Ούτε μία ευκαιρία σοβαρή από τους δύο αντιπάλους. Ο Πανθρακικός ήταν πιο κινητικός μεσοεπιθετικά αλλά κατά τα άλλα ανούσιος και με τραγικές επιθετικές επιλογές. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με μία διάθεση να κάνει κάτι καλύτερο, όμως η βλακώδης κίνηση του Κουτρουμάνου να αρπάξει την μπάλα με το χέρι του πέφτοντας και να την σπρώξει προς τα πίσω επέφερε την 2η κίτρινη και την αποβολή του. Με 10 παίκτες οι Αγρινιώτες είχαν σαφώς πιο δύσκολο έργο, όμως και πάλι στα εναπομείναντα λεπτά του α' 45λεπτου ο Πανθρακικός είχε εξαιρετικά κακή μεσοεπιθετικά εικόνα, μην μπορώντας να απειλήσει τον αντίπαλό του σε καμία των περιπτώσεων.
Μία ανάσα από το 1-0 και σωτήρας Κυριακίδης
Στο 50' ο Πανθρακικός είχε μία μεγάλη φάση για γκολ. Προβολή από κοντά του Ίγκορ με την μπάλα να βρίσκει και στον Ρουσκουγιέδα μετά από σέντρα Ποτουρίδη. Ο Κυριακίδης με τα πόδια έσωσε τον Παναιτωλικό.
Λίγο μετά ο Πανθρακικός απείλησε ξανά. Στο 54' ένα σουτ του Ντιγκινί υποχρέωσε την Κυριακίδη σε πολύ καλή επέμβαση και ακολούθως ο κίπερ του Παναιτωλικού σταμάτησε σε τετ α τετ τον Ίγκορ. Το σύστημα με δύο ζώνες άμυνας που εφάρμοσε για το β' μέρος ο Μαντζουράκης απέδωσε για τα καλά καρπούς. Ο Πανθρακικός είχε μονοδιάστατη ανάπτυξη και δεν μπορούσε να απειλήσει στον βαθμό που ήθελε τον αντίπαλό του.
Στο 70' ο Μεχία είχε ένα πολύ καλό σουτ λίγο άουτ. Τα τελευταία λεπτά ο Πανθρακικός έπαιζε σχεδόν... μονότερμα τον αντίπαλό του αλλά και πάλι δεν κατάφερε το παραμικρό...
MAN OF THE MATCH: Ο Κυριακίδης. Έχει κάνει μεγάλες επεμβάσεις στο β' μέρος σε πολύ καλές φάσεις του Πανθρακικού, κρατώντας το μηδέν για τον Παναιτωλικό.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Κανένας. Δεν υπάρχει παίκτης που να ξεχώρισε ιδιαίτερα στο παιχνίδι.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Εκτός από τον Κουτρομάνο οι μεσοεπιθετικές γραμμές των δύο ομάδων. Δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή ημέρα. Ειδικά ο Ίγκορ που βρέθηκε μέσα σε φάσεις και δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Η ΓΚΑΦΑ: Ο Κουτρομάνος. Με την χαζή ενέργειά του φορτώθηκε με 2η κίτρινη και πήρε την αποβολή. Άφησε την ομάδα του με 10 από το 40'.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Μία... γλυκόπικρη γεύση αφήνει η διαιτησία του Κύζα και των βοηθών του. Τα περισσότερα λάθη έχουν γίνει σε υποδείξεις φάουλ και στο πειθαρχικό κομμάτι. Σωστή η 2η κίτρινη στον Κουτρομάνο αλλά αυστηρή η 1η που δέχθηκε για φάουλ (σ.σ. θα μπορούσε και να μην είχε δοθεί). Και ο Πανθρακικός και ο Παναιτωλικός είχαν τα παράπονά τους για την διαιτησία.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Σε μία αναμέτρηση που δεδομένα δεν θα μείνει στην... ιστορία για το καλό ποδόσφαιρο που παίχθηκε αλλά το αντίθετο ο Παναιτωλικός με σωστή διαχείριση και καλή αμυντική στρατηγική απέσπασε το 0-0 στην έδρα του Πανθρακικού. Αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 40' κατάφερε να μην δεχθεί γκολ από την ομάδα της Κομοτηνής που άσκησε αρκετά μεγάλη πίεση στο β' μέρος. Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος μόνο στο διάστημα που οι Αγρινιώτες ήταν με δέκα. Είχε βέβαια ευκαιρίες και μπορούσε να είχε σκοράρει. Βέβαια η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη κατέγραψε μόνο μία τελική στο ματς και αυτή στο 90'. Σούπερ και με πολύ καλές επεμβάσεις ο Κυριακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα