Χαρίσης: «Απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ»

Χαρίσης: «Απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χαρίσης: «Απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ»

bet365

Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της χρονιάς, αποφασισμένος για τον εαυτό του εμφανίζεται ο Χάρης Χαρίσης. Όχι άδικα…

Ο 22χρονος μέσος του είναι από τα βασικά «εργαλεία» του Ιγκόρ Τούντορ, το τελευταίο διάστημα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας του «Δικεφάλου».

«Θέλω να πιστεύω πως στον δεύτερο γύρο θα είμαστε αυτοί που μπορούμε και θα συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Θεωρώ πως έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας, έχουν συνειδητοποιήσει όλοι που παίζουμε και τα δίνουμε όλα», τόνισε ο Χάρης Χαρίσης μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα είπε:

«Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, έστω και να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι να συνεχιστεί. Από μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Το έκανα πραγματικότητα, το απολαμβάνω και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά».

Για την καλή συνεργασία με τον Τσίμιροτ ανέφερε:

«Έχουμε καλή συνεργασία, με βοηθά και πιστεύω πως τον βοηθώ κι εγώ».

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια στην Τούμπα σχολίασε:

«Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα