Νοκ άουτ ο Γλύκος, μέσα οι Κάτσε-Μαλεζάς

Νοκ άουτ ο Γλύκος, μέσα οι Κάτσε-Μαλεζάς

Σταύρος Σουντουλίδης
Νοκ άουτ ο Γλύκος, μέσα οι Κάτσε-Μαλεζάς

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βέροια. Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ελληνα «πορτιέρο»…

Αν και όλοι, με πρώτο τον Ιγκόρ Τούντορ, ο Παναγιώτης Γλύκος να είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στη Βέροια, ο Έλληνας τερματοφύλακας αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην τελευταία προπόνηση.

Ο Γλύκος σε ένα βολέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του κι όπως λένε από τον ΠΑΟΚ «είναι από τα περίεργα γιατί ειδικά στην περίπτωσή του έγιναν όλα - τα προβλεπόμενα για να μπει χωρίς ρίσκο».

Μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Ντόρτμουντ (10/12) ο Γλύκος συμπλήρωσε πέντε γεμάτες εβδομάδες εκτός αγώνων, έκανε νέα μαγνητική, όλα τα τεστ με μηχάνημα cybex και πολλά τεστ σταδιακής αύξησης της έντασης.

Στην πραγματικότητα έμεινε και μια βδομάδα επιπλέον εκτός αγώνων για να μην ρισκάρει πιθανή υποτροπή, αλλά τελικά στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ τη Δευτέρα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ.

Το πρόβλημα για τον Τούντορ είναι ότι πόνταρε στην παρουσία του Γλύκου, αφού έχει θέσει στο περιθώριο τον Όλσεν, μετά τα διαδοχικά λάθη που έχει κάνει ο Σκανδιναβός τερματοφύλακας.

Λογικά κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει και πάλι ο νεαρός Νίκος Μελίσσας, με τον Όλσεν να μένει στον πάγκο.

Μετά από καιρό στην αποστολή είναι οι Κάτσε και Μαλεζάς, ενώ αντίθετα προφυλάχθηκε ο Τσίμιροτ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι:

Όλσεν , Μελίσσα , Κίτσιου , Σκόνδρα , Κοροβέση , Μαλεζά , Βίτορ , Χαρίση , Σάμπο , Τζιόλη , Κάτσε , Γκολάσα , Μυστακίδη , Πέλκα , Ζάιρο , Μακ , Ροντρίγκες , Μπερμπάτοφ , Αθανασιάδη .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα