Μιχαήλ: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, αλλά ο ΠΑΣ θέλει μόνο τη νίκη»

Gazzetta team
Μιχαήλ: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, αλλά ο ΠΑΣ θέλει μόνο τη νίκη»

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί την ΑΕΚ και ο Αλέξης Μιχαήλ τόνισε ότι οι Ηπειρώτες χρειάζονται μόνο τη νίκη αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχή παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Χρειαζόμαστε βαθμούς. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και στόχος μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΣ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως αν παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ειδικά μέσα στα Γιάννενα. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει μεγάλο ρόστερ και ποιότητα. Εμείς κάνουμε τα σχέδιά μας και θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Έχουμε δουλέψει, έχουμε δει τι φταίει κι εύχομαι στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτερα, ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής», ανέφερε στην κάμερα της Nova ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ιταλία, με τη Νάπολι να φιλοξενεί τη Σασουόλο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα