Τσίμιροτ: «Μου δίνει κίνητρο αυτό το τρόπαιο»

Τσίμιροτ: «Μου δίνει κίνητρο αυτό το τρόπαιο»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τσίμιροτ: «Μου δίνει κίνητρο αυτό το τρόπαιο»

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στην καθημερινότητα των ΠΑΟΚτσήδων, που τον ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη για το μήνα Δεκέμβριο.

Ο Βόσνιος μέσος, που μετά τον τραυματισμό του, αρχίζει να καθιερώνεται στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, να κερδίζει τίτλους και να βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας, αν και το τελευταίο δεν είναι και το… φόρτε του.

Ο Τσίμιροτ κατέκτησε την πρώτη του φετινή ατομική διάκριση, συγκεντρώνοντας το 42,7% των «ασπρόμαυρων» ψήφων και ξεπερνώντας στη σχετική διαδικασία τους Τζαβέλλα και Μαλεζά.

Τρίτο σερί παιχνίδι στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή τη φορά φιλοξενεί τη Βέροια. Σε απόδοση 1.72 στην Sportingbet να φτάσει στη νίκη ο «δικέφαλος» σε συνδυασμό με over.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Βρίσκομαι μόλις στην αρχή της πορείας μου στον ΠΑΟΚ και μια τέτοια διάκριση μου δίνει κίνητρο, ενώ με βοηθά και ψυχολογικά. Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ και φυσικά όσους με ψήφισαν», σχολίασε ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τη βράβευσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα