Στο Βέλγιο ο Νίνης

Στο Βέλγιο ο Νίνης

Θοδωρής Βασίλης
Στο Βέλγιο ο Νίνης

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο.

Στο Βέλγιο για να έχει επαφές με την Σαρλερουά βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής άσος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και ο ίδιος έχει μεταβεί στο Βέλγιο όπου θα έχει επαφές με την Σαρλερουά η οποία έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Εκτός από την Σαρλερουά την περίπτωση του Νίνη εξετάζουν και οι Ζούλτε Βάρεγκεμ, Οστάνδη και Σταντάρ Λιέγης με την Σαρλερουά πάντως να δείχνει να είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Μπέτις για τη La Liga.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα