Το μήνυμα του Λούκας Πέρεθ για τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Το μήνυμα του Λούκας Πέρεθ για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Λούκας Πέρεθ, το πιο «καυτό όνομα» της φετινής Primera Division, έστειλε το δικό του «μήνυμα» στους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Φρανκ Αρνεσεν…

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Λα Κορούνια, παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ, μιλάει με τους πρώην συμπαίκτες του και μέσω του μάνατζερ του Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του «Δικεφάλου».

«Δεν ξεχνώ τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται συνέχεια μέσα στην καρδιά μου. ΠΑΟΚάρα μπορείς να διεκδικήσεις το κύπελλο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να προχωρήσει η ομάδα μετά την κλήρωση και μπορεί να τα καταφέρει. Παρακολουθώ την πορεία και χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ καθώς ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω όσα έζησα στην Τούμπα. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ όλους», αναφέρει.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Μπέτις για τη La Liga.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», που φιλοξενεί το μήνυμα του Λούκας, το καλοκαίρι είχε πει στον Φρανκ Αρνεσεν πολύ καλά λόγια για τον συμπαίκτη, Χάρις Μεντουγιάνιν, που μετράει μόλις δύο συμμετοχές με τη Λα Κορούνια. «Πάρτε τον με κλειστά μάτια, είναι ο κατάλληλος παίκτης για να βοηθήσει την ομάδα», είχε πει ο Ισπανός για τον Βόσνιο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα