Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 18η αγωνιστική της Super League ξεκινά με αναμετρήσεις που τραβούν το ενδιαφέρον σε εκείνους που ενδιαφέρονται, κυρίως, για την παραμονή τους.

Η πρώτη αναμέτρηση της ημέρας βρίσκει την Ξάνθη να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Αμφότεροι έχουν από 17 βαθμούς και στόχος των δύο ομάδων είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

Ο Λουτσέσκου υπολογίζει στον Κάσα Καμαρά, αλλά όχι και στον Παπαστεριανό που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Στις 17:15, ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Και εδώ οι δυο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τους γηπεδούχους που έχουν μόλις 12 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει στον Χρήστο Τζάνη που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν έχει στα πλάνα του τους Ρουσκουσέδα, Παπουτσογιαννόπουλο, Κόρσιενς και Αθανασόπουλο.

Τη νίκη που θα του δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα ψάχνει ο Πανθρακικός απέναντι στον Παναιτωλικό, στην Κομοτηνή. Στο 2.45 ο άσος στη Vistabet.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι Βοιωτοί με νίκη θα πάνε στους 25 βαθμούς και θα είναι σε απόσταση αναπνοής από τα πλέι οφ. Το ίδιο βέβαια θα ισχύει και για τον Ηρακλή, που πιθανή νίκη θα τους φέρει στους 24 και θα τους... φωτίσει περισσότερο το δρόμο για τη συνέχεια.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους Μιλιάζες, Ουόν αλλά θα έχει στη διάθεσή του όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου. Όμως, άφησε εκτός τους Φαβάλι, Ρομέου, Μάρκοβιτς, οι οποίοι είναι προς αποχώρηση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ουκ ολίγα προβλήματα. Ο τεχνικός του «γηραιού» δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ιντζόγλου, ενώ ο Περόνε συνεχίζει το ατομικό του, ενώ ο Ρομάνο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.

Επίσης, ο Στάμου έχει πρόβλημα στο γόνατο και ο Κάσσος ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

18η αγωνιστική

16/1

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00)
Πανθρακικός-Παναιτωλικός (17:15)
Λεβαδειακός-Ηρακλής (19:30)

17/1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (17:15)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19:30)

18/1

Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα