Τούντορ: «Σταθερότητα, όχι χαλαρότητα»

Τούντορ: «Σταθερότητα, όχι χαλαρότητα»

Τούντορ: «Σταθερότητα, όχι χαλαρότητα»

Ο Ίγκορ Τούντορ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σταθερότητα και να μη χαλαρώσει ούτε στιγμή για να φτάσει στη νίκη κόντρα στη Βέροια.

Για το παιχνίδι με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη μίλησε ο Ίγκορ Τούντορ στην κάμερα της Nova. Ο Κροάτης στάθηκε στη διαχείριση που πρέπει να κάνει λόγω των τραυματισμών και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και οι παίκτες του να μη χαλαρώσουν ούτε στιγμή για να έρθει η νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τους τραυματισμούς: «Θα δούμε (σ.σ. πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι) αναλόγως και τους τραυματισμούς. Αν μπορούσα πάλι την ίδια ομάδα θα έβαζα, αλλά αυτό δεν γίνεται τώρα που δεν μπορούν να παίξουν ο Τζαβέλλας (σ.σ τιμωρημένος) και ο Λέοβατς (σ.σ. τραυματίας). Θέλω να έχουμε σταθερότητα και να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Μου αρέσει που και ο κόσμος συμμετέχει και είναι ικανοποιημένος».

Για το τι περιμένει στο ματς της Κυριακής: «Εκεί καταφέραμε και κερδίσαμε και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι, όπως στα δύο προηγούμενα. Από εμάς εξαρτάται και αυτός ο αγώνας, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή, έτσι ώστε να φθάσουμε στη νίκη».

Best of internet