Τούντορ: «Σταθερότητα, όχι χαλαρότητα»

Τούντορ: «Σταθερότητα, όχι χαλαρότητα»

Gazzetta team
Τούντορ: «Σταθερότητα, όχι χαλαρότητα»

bet365

Ο Ίγκορ Τούντορ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σταθερότητα και να μη χαλαρώσει ούτε στιγμή για να φτάσει στη νίκη κόντρα στη Βέροια.

Για το παιχνίδι με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη μίλησε ο Ίγκορ Τούντορ στην κάμερα της Nova. Ο Κροάτης στάθηκε στη διαχείριση που πρέπει να κάνει λόγω των τραυματισμών και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και οι παίκτες του να μη χαλαρώσουν ούτε στιγμή για να έρθει η νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τους τραυματισμούς: «Θα δούμε (σ.σ. πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι) αναλόγως και τους τραυματισμούς. Αν μπορούσα πάλι την ίδια ομάδα θα έβαζα, αλλά αυτό δεν γίνεται τώρα που δεν μπορούν να παίξουν ο Τζαβέλλας (σ.σ τιμωρημένος) και ο Λέοβατς (σ.σ. τραυματίας). Θέλω να έχουμε σταθερότητα και να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Μου αρέσει που και ο κόσμος συμμετέχει και είναι ικανοποιημένος».

Για το τι περιμένει στο ματς της Κυριακής: «Εκεί καταφέραμε και κερδίσαμε και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι, όπως στα δύο προηγούμενα. Από εμάς εξαρτάται και αυτός ο αγώνας, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή, έτσι ώστε να φθάσουμε στη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα