Με τις ίδιες απουσίες ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Με τις ίδιες απουσίες ο Λεβαδειακός

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το αυριανό ματς με τον Ηρακλή, καθώς δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού. Με αυτή, οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή (16/1 19:30) και εν συνεχεία ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Λιβαδειάς δεν έχει περαιτέρω... πονοκεφάλους, πέραν των τραυματιών Μιλιάζες, Ουόν υπολογίζει, πλέον, σε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου και άφησε εκτός τους Φαβάλι, Ρομέου, Μάρκοβιτς, οι οποίοι είναι προς αποχώρηση.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσιντώτας, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μάγκας, Στάθης, Τσουρίκοφ, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μίνγκας, Καψάσκης, Νικολάου, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Γιακουμάκης, Μπεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα