Σίλβα για όλους και όλα!

Gazzetta team
Σίλβα για όλους και όλα!

bet365

Για την εικόνα του Ολυμπιακού, το αποτέλεσμα της κλήρωσης, τη λίστα της UEFA, αλλά και τους νεαρούς των ευρθολεύκων μίλησε στη NOVA ο Μάρκο Σίλβα!

Ποιο είναι το σχόλιο σας για το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον Αστέρα Τρίπολης για τον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης;

«Είναι αλήθεια πως δε θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε ντέρμπι. Όμως, για εμάς δεν έχει καμία σημασία. Σε αυτή τη φάση του κυπέλλου και για να μπορέσουμε να φθάσουμε μέχρι τον τελικό που είναι και ο στόχος μας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να αποκλείσουμε δύσκολες και ποιοτικές ομάδες. Είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή οι πιο δυνατές ομάδες στη διοργάνωση του κυπέλλου είναι μαζί με εμάς, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Όμως και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν έχουν ποιότητα. Σίγουρα τα πράγματα δε θα είναι εύκολα απέναντί τους. Για να φθάσουμε στο σημείο που θέλουμε, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης. Σίγουρα δε θα είναι εύκολα τα παιχνίδια».

Τη Δευτέρα αντιμετωπίζετε τον Πλατανιά στα Χανιά. Τι εικόνα έχετε για την ομάδα των Χανιών;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θα βρούμε απέναντί μας μία ακόμη ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτή τη φοβερή δυναμική μας στο φανταστικό πρωτάθλημα που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μία ομάδα η οποία στο γήπεδό της είναι σίγουρο πως θα δείξει τη δύναμή της. Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Περιμένουμε ότι θα μας αντιμετωπίσει αμυντικά. Παράλληλα, με επιθετικές ενέργειες θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Κάτι που κάνει πάντα στα παιχνίδια της. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να την αντιμετωπίσουμε».

Πως κρίνεται την πρόοδο του Σάσα Ζντιέλαρ; Αποτελεί την τέταρτη επιλογή σας για τις θέσεις των αμυντικών μέσων, πίσω από τους Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο και Κασάμι;

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Σάσα Ζντιέλαρ. Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί τον είχα μελετήσει στην προετοιμασία, όπου είχα την ευκαιρία να τον δω σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Μαζί με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι, λοιπόν, πάρα πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός πως έκανε μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Έχει δώσει μία πάρα πολύ καλή απάντηση όσες φορές έπαιξε.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως είναι το παρόν, αλλά και το μέλλον του Ολυμπιακού. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έχει τις δυνατότητες για να το κάνει. Από 'κει και πέρα, για το αν είναι η τέταρτη επιλογή μας για τις θέσεις των αμυντικών μέσων, δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές για τη θέση αυτή. Είναι επίσης ο Καμπιάσο, ο Κασάμι, ο Μανιάτης. Είναι ο Λούκα και ο Σάσα. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί».

Έχετε καταλήξει στις αλλαγές που θα κάνετε στη λίστα που θα δηλώσετε στην UEFA για τους αγώνες του Europa League; Οι Ντουρμάζ και Φουστέρ θα είναι τα νέα πρόσωπα;

«Όχι, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν ακόμη πολλές ημέρες μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, που έχουμε δικαίωμα να αποφασίσουμε. Πρόκειται για ένα μεγάλο διάστημα και μέχρι τότε μπορεί να συμβούν πάρα πολλά πράγματα σε μία ομάδα. Μπορεί να συμβούν αφίξεις ή αποχωρήσεις παικτών. Όταν θα έχω τα στοιχεία και θα ξέρω ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή μου, τότε θα μπω στη διαδικασία να αποφασίσω. Θα είναι μία δύσκολη απόφαση. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα μείνουν στην ομάδα, μετά τις αποχωρήσεις ή τις αφίξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα