«Η Προοδευτική θα ανέβει αήττητη» (gTV)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Η Προοδευτική θα ανέβει αήττητη» (gTV)

bet365

Η Προοδευτική ετοιμάζεται να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Η κάμερα του gTV βρέθηκε στο... κλουβί και μίλησε με τους πρωταγωνιστές αυτής της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Κορυδαλλού.

Πολλές είναι οι ιστορικές ομάδες της χώρας που αγωνίζονται είτε στην Γ' Εθνική, είτε στα τοπικά πρωταθλήματα. Μια εξ αυτών είναι και η Προοδευτική. Το... καμάρι του Κορυδαλλού, όπως λέει και ο ύμνος, ετοιμάζεται να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ιστορική «Προο», βρίσκεται στην Α' Πειραιά τα τελευταία δύο χρόνια, όμως η φετινή σεζόν φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία σ' αυτή την κατηγορία, με τους «βυσσινί» να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο... 14 νίκες σε 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 50-1 γκολ στον πρώτο γύρο και για 14 παιχνίδια ή πιο σωστά για 1.334 λεπτά, ο Σίμος Μένιος κράτησε το μηδέν σπάζοντας ένα πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε 50 χρόνια!

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ιταλία, με τη Νάπολι να φιλοξενεί τη Σασουόλο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Όλα αυτά δείχνουν πως η Προοδευτική επιστρέφει! Ο φοίνικας αναγεννάται από τις στάχτες του και η κάμερα του gTV βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Νικαίας, το γνωστό και ως «κλουβί» και συνομίλησε με μερικούς από τους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. Ο άνθρωπος... ρεκόρ Σίμος Μένιος, ο αήττητος κόουτς Βασίλης Σπάθας, το δεξί χέρι αυτού Κώστας Λαμπαδάριος, ο στυλοβάτης της άμυνας Παναγιώτης Ζίζηλας και ο έμπειρος Νικήτας Τουρνάς, μιλούν για τα κατορθώματα της ομάδας του Κορυδαλλού, αλλά και για τα όσα έρχονται στο κοντινό μέλλον...

 

Τελευταία Νέα