ΠΑΟΚ: «Δεκάρι» από Ρωσία θέλει ο Ιβάν!

ΠΑΟΚ: «Δεκάρι» από Ρωσία θέλει ο Ιβάν!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Δεκάρι» από Ρωσία θέλει ο Ιβάν!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, στη χαλαρή συνάντηση της Πέμπτης, με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους «έδειξε» προς τα που πρέπει να κινηθούν: προς Ρωσία, μεριά!

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιλογή του «δεκαριού» θα πρέπει να γίνει πάση θυσία από τη Ρωσία, οι επαφές και οι γνωριμίες με ανθρώπους του ρωσικού ποδοσφαίρου δίνουν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ψάξει για «κάτι καλό» και στην συγκεκριμένη αγορά.

Η «επιτροπή ποδοσφαίρου» είχε κάποιες άλλες προτάσεις, όπως αυτές των Εζεκίελ Σκαριόνε και Γκαστόν Ραμίρες, που αναφέρθηκαν στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, αλλά φαίνεται, ότι για διαφορετικούς λόγους (η Κασίμπασα αξιώνει λεφτά για τον Σκαριόνε, το «κασέ» του Ραμίρες είναι πολύ μεγάλο) δεν θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις αυτές από πλευράς ΠΑΟΚ.

Τώρα, πλέον, μετά και την συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη, που έδωσε τις... οδηγίες του και αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλύσουν τα δεδομένα, θα δουν αρκετούς ποδοσφαιριστές για να καταλήξουν στο «δεκάρι», που λείπει από το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τόσο πολύ θέλει να αποκτηθεί ο Ιγκόρ Τούντορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα