Πιο «δυνατά» για Εβαγκελίστα!

Πιο «δυνατά» για Εβαγκελίστα!

Ο Παναθηναϊκός μετά το αρχικό «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε, μπαίνει πιο ενεργά στην διεκδίκηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Πιο «δυνατά» για Εβαγκελίστα!

Ο Παναθηναϊκός ενώ αρχικά βρήκε την... άκρη με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Λούκας Εβαγκελίστα δεν κατάφερε να ντύσει άμεσα στα πράσινα τον Βραζιλιάνο μέσο, καθώς οι Ιταλοί προέβαλλαν έξτρα απαιτήσεις και μεταξύ άλλων δεν ήταν θετικοί στον δανεισμό του παίκτη για 1.5 χρόνο αλλά για έξι μήνες, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Τις προηγούμενες ημέρες το θέμα είχε «παγώσει», ωστόσο, το πρόβλημα που συνεχίζει να παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στην δημιουργία από τον άξονα, δημιούργησε νέα δεδομένα και το «τριφύλλι» μπήκε πιο δυνατά στην διεκδίκηση του Εβαγκελίστα, ανοίγοντας εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τους Ιταλούς.

Στόχος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Να υπενθυμίσουμε πως ο διεθνής άσος είναι επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στο «Φρίουλι».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα τέρματα στην αναμέτρηση της Νταντί Γιουναίτεντ με τη Σέλτικ.

Best of internet