Ατομικό για δύο στον Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο στον Αστέρα

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημούτσος, Ντουντού στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, την οποία... έβγαλαν κανονικά οι Μπαντής, Φούντας.

Μετά την άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον Αστέρα έστρεψαν την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή για το πρωτάθλημα.

Ενόψει αυτού η προετοιμασία συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Παρασκευή (15/1), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις συναρμογής-επιτάχυνσης, ασκήσεις με κοντρόλ και πάσα σε υψηλό ρυθμό, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και εσωτερικό δίτερμα.

Θα καταφέρει να επιβληθεί της Καλλονής την Κυριακή το απόγευμα στην Τρίπολη ο Αστέρας ; Σε απόδοση 1.36 ο άσος των Αρκάδων στη Vistabet.

Σε αυτό έλαβαν κανονικά μέρος και οι Γιώργος Μπαντής, Ταξιάρχης Φούντας, ενώ οι Ελίνι Δημούτσος και Ντουντού συνέχισαν το ατομικό τους για μία ακόμα ημέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους Χαμντανί, Γιαννούλη, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους.

Έτσι, η προετοιμασία των Αρκάδων θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (16/1), με το πέρας της οποίας ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα