Ατομικό για δύο στον Αστέρα

Ατομικό για δύο στον Αστέρα

Ατομικό για δύο στον Αστέρα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημούτσος, Ντουντού στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, την οποία... έβγαλαν κανονικά οι Μπαντής, Φούντας.

Μετά την άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον Αστέρα έστρεψαν την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή για το πρωτάθλημα.

Ενόψει αυτού η προετοιμασία συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Παρασκευή (15/1), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις συναρμογής-επιτάχυνσης, ασκήσεις με κοντρόλ και πάσα σε υψηλό ρυθμό, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και εσωτερικό δίτερμα.

Θα καταφέρει να επιβληθεί της Καλλονής την Κυριακή το απόγευμα στην Τρίπολη ο Αστέρας ; Σε απόδοση 1.36 ο άσος των Αρκάδων στη Vistabet.

Σε αυτό έλαβαν κανονικά μέρος και οι Γιώργος Μπαντής, Ταξιάρχης Φούντας, ενώ οι Ελίνι Δημούτσος και Ντουντού συνέχισαν το ατομικό τους για μία ακόμα ημέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους Χαμντανί, Γιαννούλη, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους.

Έτσι, η προετοιμασία των Αρκάδων θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (16/1), με το πέρας της οποίας ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Best of internet