Μέσα ο Καμαρά, έξω ο Παπαστεριανός για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Καμαρά, έξω ο Παπαστεριανός για Ξάνθη

bet365

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Κάσα Καμαρά, να είναι στην αποστολή και τον τραυματία Παπαστεριανό να μένει εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς με τον Ατρόμητο.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Με αυτή, οι ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια (16/1 15:00). Το πρόγραμμα βγήκε εις πέρας δίχως προβλήματα και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριέλαβε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Κάσα Καμαρά, ο οποίος δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σκόντα. Αντίθετα, εκτός είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Τον Ατρόμητο υποδέχεται η Ξάνθη το Σάββατο το μεσημέρι στη Θράκη. Σε απόδοση 2,40 στην Interwetten η νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Τριάδης, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Ορφανίδης, Ερέα, Σκούρτης, Καπετάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα