Χωρίς Φυτανίδη στα Πηγάδια ο Ατρόμητος

Χωρίς Φυτανίδη στα Πηγάδια ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Φυτανίδη στα Πηγάδια ο Ατρόμητος

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Φυτανίδη θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια ο Ατρόμητος.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια (16/1 15:00) ολοκλήρωσε την Παρασκευή (15/1) ο Ατρόμητος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή, που γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στη συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν υπολογίζει μόνο στον Σωκράτη Φυτανίδη, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Ουσέρο, Μπάλλας, Κούρος, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μίλος Στόιτσεφ, Μπαστακός, Κοντοές, Ούμπιντες, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Γοδόι, Νάτσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα