Συνάντηση Ζαγοράκη με την FIFPro

Συνάντηση Ζαγοράκη με την FIFPro

Gazzetta team
Συνάντηση Ζαγοράκη με την FIFPro

bet365

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή, συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Γιόνας Μπάερ Χόφμαν, εκπρόσωπο της FIFPro.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) εκπροσωπεί 65.000 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο.

Και οι εξελίξεις, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, είναι αρνητικές, καθώς χιλιάδες ποδοσφαιριστές παγκοσμίως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά στις συνθήκες εργασίας και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Ο Ελληνας ευρωβουλευτής, που έχει περάσει από το χώρο του ποδοσφαίρου και μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα του χώρου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον εκπρόσωπο της FIFPro αναλυτικά τις δράσεις, που έχει αναλάβει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προώθηση των εργασιακών δικαιωμάτων των επαγγελματιών αθλητών, ενώ δεσμεύτηκε να συνδράμει ενεργά στις πρωτοβουλίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών.

 

Τελευταία Νέα