ΠΑΟΚ: Μπήκαν Γλύκος και Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Γλύκος και Ροντρίγκες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκαν Γλύκος και Ροντρίγκες

bet365

Η παρουσία των Γλύκου και Γκάρι Ροντρίγκες στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε τον Ιγκόρ Τούντορ να χαμογελάει. Όχι, όμως και για τον Λέοβατς…

Ο Ελληνας τερματοφύλακας, διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Ντόρτμουντ, συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης και αναμένεται την Κυριακή να είναι κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια.

Σ’ ότι αφορά τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, επίσης ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις, αλλά η επιστροφή του υπολογίζεται είτε στον εξ αναβολής αγώνα με την Ξάνθη, είτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας επιβεβαιώθηκε η θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί προσαγωγό για τον Μάριν Λέοβατς και η απουσία για τουλάχιστον έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής οι βασικοί κόντρα στην Καλλονή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα