Ξεκαθαρίζει του Φινμπόγκασον!

Ξεκαθαρίζει του Φινμπόγκασον!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ξεκαθαρίζει του Φινμπόγκασον!

bet365

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κριθεί το μέλλον του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό με τον Ισλανδό να βρίσκεται σε επαφές με γερμανικούς αλλά και ιταλικούς συλλόγους.

Η δεδομένη προτίμηση του Μάρκο Σίλβα στον Μπράουν Ιντέγιε έχει ως συνέπεια ο άλλοτε «σεσημασμένος» σκόρερ με τη φανέλα της Χέρενφεν, Άλφρεντ Φινμπόγκασον να περνάει σε δεύτερο πλάνο.

Τα δεδομένα δεν δείχνουν να αλλάζουν στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η καλή εμφάνιση του Άλαν Πουλίδο στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά έδωσε πόντους παραμονής στον πρώην παίκτη της Τίγκρες. Αντίθετα, ο Ισλανδός φορ, ο οποίος θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του με την εθνική Ισλανδίας στο προσεχές Euro απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Φινμπόγκασον, ο οποίος ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο όπου θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αλλά και αυξημένες αρμοδιότητες.

Σε αυτή την κατεύθυνση γίνονται επαφές με συλλόγους κυρίως από την Γερμανία, αλλά και την Ιταλία δίχως μέχρι στιγμής να έχουν τελεσφορήσει, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες στην πατρίδα του.

Οι μετοχές του Ισλανδού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, ενώ είναι δεδομένο πως ουκ ολίγοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμιακός είχε συμφωνήσει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ καλύπτοντας το συμβόλαιο του Ισλανδού στράικερ, το οποίο με τα μπόνους έφτανε το 1,5 εκατ. ευρώ συν 1 εκατ. για το ενοίκιο του ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα σεζόν.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η περίπτωση του Φινμπόγκασον μόνο εύκολη δεν θεωρείται λόγω του «αλμυρού» κασέ του εξ ου και οι προσεκτικοί χειρισμοί που γίνονται για τον δανεισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα