Αυτός είναι ο κανονικός ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Αυτός είναι ο κανονικός ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον κανονικό ΠΑΣ Γιάννινα που εμφανίστηκε στην Λεωφόρο, για το μήνυμα που έστειλε με την εμφάνισή του και αναρωτιέται γιατί αυτό το πρόσωπο έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές φέτος.

Τι τελευταίες ημέρες το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Οι Ηπειρώτες προέρχονταν από την άσχημη εμφάνιση στην Τούμπα, μια εμφάνιση που προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας, και έχοντας στις πλάτες τους το 2-1 του πρώτου αγώνα γνώριζαν ότι στην Λεωφόρο θα έπρεπε να υπερβάλουν εαυτούς εάν ήθελαν να διεκδικήσουν την πρόκρισης.

Επίσης, το θέμα Τσάβες αλλά και οι απουσίες (δεν υπήρχε αριστερό μπακ) έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή για τον Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες του. Φαίνεται όμως πως όλα αυτά τα προβλήματα συσπείρωσαν την ομάδα η οποία αποφάσισε χθες το βράδυ να δείξει κάποια δείγματα των πραγματικών της δυνατοτήτων.

Παίζοντας με τρεις στην άμυνα, ο Γιάννης Πετράκης αποφάσισε να μην δώσει την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να μην δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν επέτρεψε το παιχνίδι να ανοίξει έφερε το ματς στα μέτρα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ρίσκαρε με την είσοδο του Φερελή και συνήθως τα ρίσκα φέρνουν αποτελέσματα και η ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και μετά από καιρό έβγαλε πάθος και τσαμπουκά. Έτσι, λίγο πριν το τέλος ήρθε το γκολ του Φερφελή και παραλίγο στην επόμενη φάση να γίνει το μεγάλο μπαμ με την κεφαλιά του Σκόνδρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΣ που εμφανίστηκε σητν Λεωφόρο ήταν ο κανονικός ΠΑΣ, αυτός που πέρυσι πήγαινε σε οποιαδήποτε έδρα και κοιτούσε κάθε αντίπαλο στα μάτια (Καραϊσκάκη, Τούμπα, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι) κι έπαιρνε αποτέλεσμα.

Η νίκη αυτή είναι σημαντική γιατί θα διώξει την εσωστρέφεια που είχε μαζευτεί στα αποδυτήρια και θα δώσει την δυνατότητα σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να δουλέψουν με ηρεμία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ όπου με νίκη ο «Άγιαξ» μπαίνει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

ΥΓ. Απώλεια για την Κυριακή ο Καρανίκας ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά γιατί τον πιστεύουν τόσο πολύ στην ομάδα.

ΥΓ1. Κάποιοι παίκτες όπως ο Φερφελής έστειλαν μήνυμα με την εμφάνισή τους για την συνέχεια.

ΥΓ2. Γιατί έπρεπε η ομάδα να φτάσει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο;

ΥΓ3. Το έχουμε ξαναπεί με τις λεγόμενες μεγάλες τον ΠΑΣ δεν τον φοβάσαι, το θέμα είναι τα ματς με ομάδες τύπου Ξάνθη και Ηρακλής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα