Αυτή είναι στημένη κλήρωση!

Αυτή είναι στημένη κλήρωση!

 Αυτή είναι στημένη κλήρωση!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta γι΄αυτούς που για άλλη μία φορά εκτέθηκαν, μέσα από την κλήρωση του Κυπέλλου αυτή τη φορά. 

Πολύς κόσμος εκτέθηκε από τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου.

Γιατί από πέρσι κάποιοι αφήνουν υπονοούμενα περί διαβλητής διαδικασίας της κλήρωσης, με στόχο να ευνοηθεί και καλά ο Ολυμπιακός! Και σήμερα πήγαν αρκετοί στην κλήρωση…φουριόζοι. Για να μην…γίνουν δήθεν τα ίδια. Και τι προέκυψε; Μία κλήρωση, που την λες και την «πιο στημένη» που μπορούσε να υπάρξει!

Υπήρχαν στις οκτώ ομάδες των προημιτελικών, οι τέσσερις μεγάλες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) κι οι άλλες τέσσερις καλές και δυνατές ομάδες (Αστέρας, Πανιώνιος, Ηρακλής, Ατρόμητος). Ακόμη και μαθηματικά να το έπαιρνες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, να κληρώνονταν οι τέσσερις μεγάλοι με τους τέσσερις άλλους. Κι όμως έγινε.

Ούτε στημένη να ήταν η κλήρωση! Για να πάνε κι οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες στα ημιτελικά! Κι εκτέθηκε πολύς κόσμος από αυτή την κλήρωση, για την οποία δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα και να κατηγορήσει κανένα…

Τέλος πάντων, δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθενται οι, ας τους πω έτσι, σεναριογράφοι. Αλλά εξυπακούεται πως δεν θα σταματήσουν. Όπου υπάρχει μέσα Ολυμπιακός, θα φαντάζονται και κάτι…

Για να δούμε τώρα, αν θα πάνε κι οι τέσσερις μεγάλοι στα ημιτελικά. Θα έχει γούστο! Φέτος το κύπελλο δεν έχει εκπλήξεις, σημαντικές, μέχρι στιγμής. Η Καλλονή πήγε να την κάνει στον ΠΑΟΚ, αλλά την πήγαν καροτσάκι στην Τούμπα ο διαιτητής Κομίνης κι οι επόπτες Κούλα Χασάν και Σίπκας (όλοι από...πάνω). Αδιάβαστη την έστειλαν την καημένη.

Είναι σκληρά καρύδια κι οι τέσσερις άλλες ομάδες. Και με παράδοση στο Κύπελλο. Έχουν φτάσει σε τελικούς. Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ έχουν το πιο δύσκολο έργο, αφού Αστέρας και Πανιώνιος είναι οι καλύτερες ομάδες μετά την πρώτη τετράδα, όπως αποτυπώνεται και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής είναι σκληροτράχηλος, αλλά δεν ξέρω αν αρκεί. Κι ο Ατρόμητος πρέπει να έχει το μυαλό του και μήπως την πατήσει στο πρωτάθλημα.

Άντε τώρα,  την επόμενη φασαρία να την κάνουν οι σεναριογράφοι για τις ημερομηνίες των αγώνων ρεβάνς…

 

Best of internet