Τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή

Τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή

Η ενημέρωση του Αστέρας Τρίπολης για τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλλονή (17/01, 17:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή

Η σχετική ενημέρωση των Αρκάδων:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΛ Καλλονής, για τη 18η αγωνιστική της Super League, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 14:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό Νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου.

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, πως για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15».

Best of internet