Χωρίς ντέρμπι η κλήρωση του Κυπέλλου

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς ντέρμπι η κλήρωση του Κυπέλλου

bet365

Δεν έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και οι σπουδαίοι αγώνες πάνε στα ημιτελικά! Ντέρμπι έγινε, όμως, με τα μπαλάκια της κλήρωσης!

Τα ντέρμπι μπορούν να περιμένουν. Η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος δεν ανέδειξε κανένα μεγάλο ματς αφού τόσο οι τρεις της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) όσο και ο ΠΑΟΚ απέφυγαν την μεταξύ τους συνάντηση.

Ο πρωταθλητής και κάτοχος του Κυπέλλου Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός θα βρει στον δρόμο του τον Ατρόμητο. Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή, ενώ τέλος, ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί απέναντι στον Πανιώνιο.

Ελεγχος στα μπαλάκια για τη θερμοκρασία τους!

Πριν την κλήρωση είχαμε για άλλη μια φορά τραγελαφικά πράγματα μετά και το αίτημα του «τριφυλλιού» να τραβήξουν οι εκπρόσωποι των ομάδων τα μπαλάκια, αίτημα που απέρριψε η επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ θεωρώντας ότι αυτό αποτελεί μομφή προς την ίδια.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης διάβασε την επιστολή-αίτημα του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι το αίτημα δεν γίνεται δεκτό.

«Οι δημοσιογράφοι έχουν το πρόβλημα. Κάποιοι που δεν άκουγαν τα ζευγάρια εγώ τι τους φταίω;», είπε ο κύριος Γαβριηλίδης. «Δεν θεωρώ πως οι εκπρόσωποι του Τύπου έχουν προσωπικά μαζί σας» απάντησε Παναγόπουλος.

«Δεν ακούστηκε ποτέ το όνομα του Ολυμπιακού στην προηγούμενη κλήρωση», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Στράτος Σιωπήλης. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ο κύριος Αγραφιώτης ο οποίος ανέφερε: «Δεν ξέρω τι συνέβη στην προηγούμενη κλήρωση. Ας φέρουν και τον κύριο Δραμουντάνη που έκανε παλιά τις κληρώσεις. Αυτό είναι αστείο».

Και αφού τελικά ο Μάνος Γαβρηιλίδης ανακοίνωσε ότι αυτός θα τραβήξει τα μπαλάκια ο Στράτος Σιωπήλης σηκώθηκε κι έπιασε τα μπαλάκια για να δει την θερμοκρασία τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα