Βέροια: Αποχωρούν επτά παίκτες

Βέροια: Αποχωρούν επτά παίκτες

Θοδωρής Βασίλης
Βέροια: Αποχωρούν επτά παίκτες

bet365

Στην Βέροια πήραν σκούπα κι ετοιμάζονται να δείξουν την πόρτα της εξόδου σε επτά παίκτες της ομάδας.

Αλλιώς τα υπολόγιζαν στην Βέροια και αλλιώς τους ήρθαν τα πράγματα. Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας του Βορρά» αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα της εξόδου όχι σε έναν ούτε σε δύο αλλά σε επτά ποδοσφαιριστές.

Ήδη έχει αποχωρήσει ο Ιμπραϊμ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βίκινγκ, ενώ την Πέμπτη έλυσε το συμβόλαιό του ο Καϊκούτ. Σειρά παίρνουν ο Εντζεγκέλε ο οποίος είναι ήδη σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του (τον θέλει ο Παναιτωλικός), και οι Καντιμοίρης και Αμπντούν.

Και αν αυτά τα ονόματα είναι γνωστά αίσθηση προκαλεί ότι στην λίστα των υπό παραχώρηση βρίσκονται οι Νάστος, Μαραγκός και Κόλα με τον τελευταίο μάλιστα να είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και την Μπεϊτάρ από την οποία έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα