ΠΑΟΚ: Δείπνο και μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Δείπνο και μεταγραφές

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Δείπνο και μεταγραφές

bet365

Από την Τούμπα στο «Μακεδονία Παλλάς» βρέθηκαν οι παρόντες του ΠΑΟΚ με εντολή του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάλεσε τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, Νίκος Βεζυρτζής, Φρανκ Αρνεσεν, ο Ιγκόρ Τούντορ και Λούμπος Μίχελ, σε δείπνο ανοίγοντας παράλληλα συζήτηση για τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μέχρι και τα μεταγραφικά θέματα. Ο Δικέφαλος θα ενισχυθεί τον Γενάρη τουλάχιστον με ένα ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην Τούμπα κάνουν προσπάθειες προκειμένου να κλείσουν τον επιτελικό μέσο που θέλουν άμεσα για να βοηθήσει την ομάδα στα παιχνίδια που έρχονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα