Πετράκης: Σπουδαία προσπάθεια!

Πετράκης: Σπουδαία προσπάθεια!

Πετράκης: Σπουδαία προσπάθεια!

Στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του στην Λεωφόρο, αλλά και στο πόσο κόστισε στην ομάδα του η αποβολή του Καρανίκα στο πρώτο ματς των Ζωσιμάδων, αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης!

«Ξέραμε ότι η προσπάθεια μας είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση με επαναλαμβανόμενες νίκες, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας», τόνισε ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» και πρόσθεσε: «Η προσπάθεια των παιδιών ήταν σπουδαία. Για εμένα αυτό που έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό ήταν το δεκάλεπτο που ακολούθησε της αποβολής στο πρώτο παιχνίδι. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην συνέχεια».

Ο Σταύρος Τσουκαλάς από την πλευρά του τόνισε: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Ξέραμε ότι οι πιθανότητες είναι με τον Παναθηναϊκό. Χάσαμε εκείνο το δεκάλεπτο την συγκέντρωση μας στο πρώτο παιχνίδι και δίκαια μας νίκησε ο Παναθηναϊκός. Ήρθε εδώ με πίστη και θέλω να κρατήσουμε την εμφάνιση. Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ και θέλουμε μια νίκη για να μπούμε και πάλι σε καλό δρόμο».

Best of internet