Στραματσόνι: «Nα είμαστε... πεινασμένοι μέσα στην περιοχή»

Στραματσόνι: «Nα είμαστε... πεινασμένοι μέσα στην περιοχή»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Nα είμαστε... πεινασμένοι μέσα στην περιοχή»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από την ήττα στην ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως δεν του αρέσει να χάνει.

Για τον εκνευρισμό του μετά το τέλος του ματς: «Συγγνώμη από το κανάλι, δεν ήξερα ότι πρέπει να μιλάω πάντα μετά τα ματς, ακόμη και στο Κύπελλο. Δεν μου αρέσει να χάνω και δεν μου αρέσει να χάνω όταν κάνω πολλές φάσεις και όταν δεν είσαι πεινασμένος μέσα στην περιοχή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν έχεις πολλές ευκαιρίες. Μπράβο στα Γιάννενα. Σκόραραν με μια βαθιά μπαλιά, είχαν πολλούς επιθετικούς μέσα στην περιοχή μας. Πρέπει να πάρεις το μάθημα και να... σκοτώνεις το ματς».

Για το αν έχει προτίμηση στον αντίπαλο, όπως ο Τούντορ που θέλει τον Ολυμπιακό : «Όχι. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να παλέψουμε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, οπότε οι άλλοι πρέπει να σκέφτονται, να ανησυχούν για εμάς».

Για τον Λουντ: «Αυτή η ομάδα είναι ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Ο Λουντ είναι ένας νεαρός παίκτης που πρέπει να βελτιώσω. Σήμερα ήταν έτοιμος, ήταν καλός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ειδικά για τους νεαρούς, ώστε να αναπτυχθούν μέσα από την ομάδα».

Κοτσόλης: «Δεν τελειώσαμε τις φάσεις»

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κοτσόλης υπογράμμισε: «Δεν είναι το ιδανικό να προκρίνεσαι με ήττα στην έδρα σου. Αυτό που βγάζει η ομάδα, το καλό πρόσωπο το βγάλαμε αλλά δεν είχαμε την ηρεμία να τελειώσουμε τις πολλές φάσεις. Κρατάμε την θετική εμφάνιση και να συνεχίσουμε την δουλειά και την βελτίωση με τον νέο προπονητή».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα