Στραματσόνι: «Σήμερα ήμασταν μαλακοί»

Στραματσόνι: «Σήμερα ήμασταν μαλακοί»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα του «τριφυλλιού» λέγοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του σήμερα ήταν μαλακή.

Στραματσόνι: «Σήμερα ήμασταν μαλακοί»

Ο Ιταλός που αρχικά δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση φεύγοντας για τα αποδυτήρια, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε σχετικά: «Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Αντί το παιχνίδια να λήξει 3-0 έληξε 0-1. Όταν κάνεις 10 με 12 ευκαιρίες και δεν τις τελειώνεις θα κινδυνεύσεις. Πρέπει να είμαστε πιο άγριοι στο παιχνίδι μας. Σήμερα ήμασταν μαλακοί.

Δεν έχω παράπονο από την απόδοση των παικτών μου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να τις τελειώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Περιμένω περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες».

Για την συνέχεια και την κλήρωση της Παρασκευής: «Συνεχίζουμε και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας. Σε αυτό το στάδιο πλέον όλες οι ομάδες είναι καλές. Δεν ανησυχούμε όμως, είμαστε ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν για εμάς».

Best of internet