Έβγαλε αποστολή για Πανθρακικό ο Μαντζουράκης

Δημήτρης Τομαράς
Έβγαλε αποστολή για Πανθρακικό ο Μαντζουράκης

bet365

Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Παναιτωλικού έκανε γνωστούς τους εκλεκτούς του για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Πρώτη προπόνηση για Αλεξίεβιτς.
Σε θέματα τακτικής αφιερώθηκε η προπόνηση του Παναιτωλικού, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο Αλεξίεβιτς. Το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ρουσκουσέδα. Θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς και Αθανασόπουλος.
Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για την Κομοτηνή ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό με τους εξής ποδοσφαιριστές: Χαντάκιας, Κάπελ, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Καμαρά, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Πάουλο, Μάκος και Βασιλούδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα