Ημέρα βραβείων στα Σπάτα

Ημέρα βραβείων στα Σπάτα

Ημέρα βραβείων στα Σπάτα

Οι Ελντερ Μπαρμπόσα και Γιάννης Ανέστης πήραν τα βραβεία τους, ο πρώτος για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και ο δεύτερος ως MVP.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ επί της Ξάνθης με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση και στην παραλαβή του βραβείου τόνισε τα εξής: «Αυτό το βραβείο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία όταν γνωρίζω ότι το γκολ που πέτυχα μας έδωσε τρεις βαθμούς. Είτε πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γκολ, είτε για ένα απλό γκολ, εμένα με κάνει ακόμα περισσότερο χαρούμενο. Το καλύτερο θα είναι η ομάδα να παίρνει τις νίκες και τους βαθμούς όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Είτε σκοράρω εγώ, είτε κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, είναι πολύ καλό για την ομάδα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Από εκεί και πέρα, βραβείο πήρε και ο Ανέστης, ως MVP της αγωνιστικής, κάνοντας λόγο για δικαίωση της δουλειάς του.

«Αυτό το βραβείο αποτελεί δικαίωση της δουλειάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στα άτομα που αγαπώ και είναι δίπλα μου αυτό τον καιρό. Θα συνεχίσω να δουλεύω, για να μπορέσω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Το βραβείο συνδυάζεται με νίκη της ομάδας και έχει μεγαλύτερη αξία. Με αυτό το βραβείο φάνηκε ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια».

Την πίστη του στις δυνατότητες του Ανέστη εξέφρασε και ο Ηλίας Ατματσίδης, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

«Ο Ανέστης έχει τεράστια σωματικά προσόντα αλλά δεν αρκούν για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο για να υπερασπιστεί τόσο την εστία της ΑΕΚ όσο και της Εθνικής ομάδας. Τα τελευταία χρόνια πάσχουμε ως χώρα στη θέση του τερματοφύλακα. Βέβαια υπάρχουν κάποια ταλέντα και ευελπιστούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για να μην έχει πρόβλημα και η Εθνική. Φυσικά υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας καλός και σταθερός τερματοφύλακας, όπως ο Καρνέζης, αλλά δε φτάνει ένας. Χρειαζόμαστε κι άλλους για την Εθνική ομάδα».

Best of internet