Εφεση η Ρεάλ

Εφεση η Ρεάλ

Gazzetta team
Εφεση η Ρεάλ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες της FIFA είναι αβάσιμες και ότι θα κάνει έφεση κατά της ποινής.

Οι Merengues, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης τιμωρήθηκαν με απαγόρευση μεταγραφών για το καλοκαίρι του 2016 και τον χειμώνα του 2017 για αντικανονικές μεταγραφές παικτών κάτω των 18 ετών. Το κλαμπ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αμφισβητεί τα στοιχεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και έκανε σαφές ότι θα κυνηγήσει τη δικαίωση στις δικαστικές αίθουσες. Η Ρεάλ επιμένει ότι όλες τις φορές έχει ενεργήσει σύμφωνα με τις διατάξεις της ισπανικής ομοσπονδίας. Ακολουθεί η ανακοίονωση των Blancos.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Ρεάλ Μαδρίτης τιμωρείται για...

1. Συμμετοχή ξένων παικτών κάτω των 18 ετών οι οποίοι δεν δηλώθηκαν σύμφωνα με το καταστατικό της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Απόλυτα ψευδές. Ολοι οι παίκτες που παίζουν ή έχουν παίξει στις μικρές ομάδες του συλλόγου μας, έχουν δηλωθεί στην ομοσπονδία πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο όπως επιβεβαιώνεται από την ισπανική ομοσπονδία προς την FIFA με αλληλογραφία με ημερομηνία τις 17 Απριλίου του 2015.

2. Απόκτηση ξένων παικτών κάτω των 18 ετών, είτε για την πρώτη δήλωσή τους στην Ισπανία, είτε μέσω μεταγραφών από άλλα κλαμπ του εξωτερικού χωρίς να έχουν τηρηθεί όλοι οι κανονισμοί. Επίσης ψευδές. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της FIFA.

-Οσον αφορά στους παίκτες ηλικίας 12-18 ετών, τα πάντα γίνονται με βάση τους κανονισμούς της FIFA ζητώντας από την ισπανική ομοσπονδία να τηρηθεί η τυπική διαδικασία όπως και να υπάρξει η απαραίτητη έγκριση από την επιτροπή ποδοσφαιριστών.

-Οσον αφορά τους παίκτες κάτω των 12 ετών, η ισπανική ομοσπονδία (το μοναδικό όργανο που εκπροσωπεί την FIFA στην Ισπανία) ενημέρωσε την Ρεάλ Μαδρίτης (με email στις 10 Μαρτίου του 2014) ότι για αυτούς τους παίκτες δεν χρειάζεται ξεχωριστή διαδικασία κάτι το οποίο έγινε γνωστό από την FIFA με fax στις 17 Απριλίου του 2014.

3. Μη κοινοποίηση στην ισπανική ομοσπονδία των παικτών οι οποίοι αγωνίζονται στα μικρά τμήματα τους οποίους η FIFA θεωρεί σαν παίκτες της ακαδημίας. Επίσης ψευδές. Αν και θεωρείται ότι τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούνται από μια ακαδημία, αν και δεν είναι ξεχωριστές νομικές οντότητες, η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα ενημέρωνε την ισπανική ομοσπονδία για τους παίκτες που είναι δηλωμένοι σε αυτές τις ομάδες, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάθε μια από αυτές έχουν τα αντίστοιχα διπλώματα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που έχει επικυρωθεί από την ομοσπονδία με ημερομηνία 8 Απριλίου 2015.

Σαν αποτέλεσμα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει έφεση κατά της απόφασης της FIFA, την οποία θεωρεί απολύτως αβάσιμη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα