Στο κανονικό ρυθμό ο Παπαστεριανός

Gazzetta team
Στο κανονικό ρυθμό ο Παπαστεριανός

bet365

Με τον Μανώλη Παπαστεριανό στην διάθεσή του καταστρώνει τα πλάνα του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ξάνθης για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος μπήκε σε κανονικού ρυθμούς προπονήσεων.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ζητάει η Ξάνθη του Λουτσέσκου. Σε απόδοση 2.20 στην Sportingbet η νίκη της ακριτικής ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών ξεκίνησε να δουλεύει στις 10:30, ενώ το δεύτερο στις 11:30, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα