Μεταγραφικό εμπάργκο σε Ατλέτικο και Ρεάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μεταγραφικό εμπάργκο σε Ατλέτικο και Ρεάλ!

bet365

Η FIFA ανακοίνωσε κι επίσημα ότι οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούν να κάνουν ενεργές μεταγραφές από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας επιβάλλει και στους δύο συλλόγους εμπάργκο για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους!

Όπως ακριβώς έγινε και με τη Μπαρτσελόνα μέσα στο 2015, έτσι συμβαίνει πλέον και με τις δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας, καθώς θα μπορούν πλέον να προσθέσουν διαθέσιμα νέα μέλη στο ρόστερ τους από το καλοκαίρι του 2017.

Δεδομένου πως η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν επηρεάζεται από την απόφαση που πήρε η FIFA, συνεπώς το εμπάργκο θα εφαρμοστεί το καλοκαίρι του 2016 και τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Η επιβολή της τιμωρίας έρχεται ως αποτέλεσμα της παραβίασης κανονισμών όσον αφορά τον τρόπο απόκτησης νεαρών ποδοσφαιριστών για τα τμήματα υποδομής του κάθε συλλόγου.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για το Κύπελλο Ισπανίας.

Πριν από καιρό, το αρμόδιο όργανο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε διατάξει να συγκεντρωθούν και να της σταλούν όλα τα έγγραφα για όλους τους πιτσιρικάδες των Ρεάλ και Ατλέτικο ούτως ώστε να γίνει η απαραίτητη έρευνα και σήμερα (14/1) έγινε γνωστή η απόφαση που πάρθηκε!

Επιπλέον, η Ατλέτικο καλείται να καταβάλει το ποσό των 820.000 ευρώ και η Ρεάλ αυτό των 328.000 ευρώ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα