ΠΑΟΚ: Σαββίδης, συμβούλιο και… επιτροπές!

ΠΑΟΚ: Σαββίδης, συμβούλιο και… επιτροπές!

ΠΑΟΚ: Σαββίδης, συμβούλιο και… επιτροπές!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι στη Θεσσαλονίκη, στην ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και πάρθηκαν αποφάσεις, που αφορούν τη λειτουργία της. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το… μέγεθος και η παρουσία πέντε ανθρώπων, που θα αποφασίζουν στο αγωνιστικό τμήμα. Εχουμε και λέμε: Αγγελίδης, Βεζυρτζής, Αρνεσεν, Μίχελ και Κούδας. ‘Όλοι αυτοί συμμετέχουν και αποφασίζουν για τα θέματα (μεταγραφές, λειτουργία κλπ) του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κατά τα άλλα, το Δ.Σ. έγινε υπό την προεδρεία του προέδρου και διευθύνονται συμβούλου Ιάκωβου Αγγελίδη και συμμετείχαν επίσης: ο αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Βεζυρτζής και τα μέλη Μάρια Γκοντσάρεβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Ηλίας Γεροντίδης και Λούμπος Μίχελ. Απών ήταν μόνο ο Αρτούρ Νταβιντιάν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αυτό που κυρίως συζητήθηκε και αποφασίστηκε στο σημερινό ΔΣ ήταν η δημιουργία ειδικών υποεπιτροπών που θα έχουν τακτική και ανεξάρτητη δράση με στόχο την καλύτερη λειτουργικότητα.

Στο σημερινό συμβούλιο είναι ότι συζητήθηκε το μπάτζετ για τη φετινή και την επόμενη σεζόν, σε μια αρχική τουλάχιστον φάση.

Οι υποεπιτροπές θα είναι οι εξής:

1. Ποδοσφαιρικού τμήματος

2. Εμπορικό

3. Οικονομικό-επενδύσεων

4. Εγκαταστάσεων-ασφαλείας

 

Best of internet