Σκίμπε: «Έχω πειστεί από τον Βέλλιο»

Νίκος Ρόλλας
Σκίμπε: «Έχω πειστεί από τον Βέλλιο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Απόστολο Βέλλιο, ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που θα έχει με τους προπονητές της SuperLeague.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση του Μίκαελ Σκίμπε να συμπεριλάβει τον Απόστολο Βέλλιο στις επόμενες κλήσεις του και την Πέμπτη αυτό επιβεβαιώθηκε.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι του Ηρακλή με την Βέροια για το Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε στον Arena FM με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα επιθετικό, λέγοντας: «Έχασε μια τρομερή ευκαιρία στο 92’, αλλά εκτός αυτού πείστηκα και εχθές για την ποιότητα του. Δε μιλήσαμε όμως με τον κύριο Παπαδόπουλο μόνο για τον Βέλλιο, αλλά γενικά για το ποδόσφαιρο και για άλλους Έλληνες παίκτες.

Ο Ηρακλής σαν ομάδα που ανέβηκε φέτος παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα Για πολλούς παίκτες είναι η πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος με αυτούς τους παίκτες σε αυτήν την ομάδα».

'Όσον αφορά την συνάντηση που είχε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τόνισε: «Είναι σημαντικό για μένα να έχω συνεργασία με τους τεχνικούς του ομάδων. Χάρηκα που μίλησα με τον τεχνικό του Ηρακλή Νίκο Παπαδόπουλο. ανταλλάξαμε απόψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αύριο θα έχω μια τέτοια συνάντηση και με τον κύριο Τούντορ.

Περιμένω μια καλή συνεργασία με τους τεχνικούς των συλλόγων, να μου πουν τους δικούς τους προβληματισμούς, τις δικές τους σκέψεις για το ποδόσφαιρο. Και εγώ όμως θέλω να τους μεταφέρω το δικό μου σκεπτικό, τον δικό μου τρόπο δουλειάς».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για το Κύπελλο Ισπανίας.

Τέλος αναφορικά με την Εθνική ομάδα, τόνισε: «Γνωρίζω το πόσο εξέλιξε και απογείωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο με την Εθνική Ελλάδος και την κατάκτηση του Euro, ο Όττο Ρεχάγκελ.

Τώρα αφού χάσαμε την πρόκριση σε αυτό το Euro, ο επόμενος στόχος μας είναι να είμαστε στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα