Εμπιστεύονται Κοκού στην Αϊντχόφεν

Εμπιστεύονται Κοκού στην Αϊντχόφεν

Κώστας Ζάλιαρης
Εμπιστεύονται Κοκού στην Αϊντχόφεν

bet365

Νέο συμβόλαιο 2,5 ετών με οψιόν επέκταση γι' ακόμα έναν χρόνο, ώστε συνολικά να παραμείνει στην Αϊντχόφεν μέχρι και το 2019, υπέγραψε ο Φιλίπ Κοκού!

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορά από τις τελευταίες μέρες του 2015 ώστε να συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια, με τη διοίκηση της PSV να εμπιστεύεται απόλυτα τον Φιλίπ Κοκού και η επισημοποίηση της υπογραφής νέου συμφωνητικού ήρθε έπειτα από την γιορτή που πραγματοποίησε ο σύλλογος για το νέο έτος.

Το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας έπειτα από οχτώ χρόνια, στην περασμένη σεζόν, «μέτρησε» ακόμα περισσότερο στην ήδη θετικότατη άποψη που είχαν οι διοικούντες την Αϊντχόφεν για τον 45χρονο κόουτς, ενώ φέτος, η PSV παραμένει εντός στόχων σε τρεις διοργανώσεις, δίνοντας το «παρών» και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θ' αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για το Κύπελλο Ισπανίας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το -3 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ αυτή τη στιγμή...

Ο Κοκού, βρίσκεται στο τιμόνι της Αϊντχόφεν από το 2012, όμως είχε ένα πέρασμα από την ομάδα κ-19, προτού τον Ιούνιο του 2013 αναλάβει τους Άνδρες.

 

Τελευταία Νέα