«Η ρήτρα δεν εμποδίζει τον Παναθηναϊκό για Βλαχοδήμο»

«Η ρήτρα δεν εμποδίζει τον Παναθηναϊκό για Βλαχοδήμο»

Νίκος Ρόλλας
«Η ρήτρα δεν εμποδίζει τον Παναθηναϊκό για Βλαχοδήμο»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα αποφασίσει αν θα ενεργοποιηθεί η απόκτηση Βλαχοδήμου τώρα, καθώς όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι «πράσινοι», η ρήτρα δεν πρόκειται να τους εμποδίσει.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν οι «πράσινοι», αν ο Ιταλός τεχνικός κρίνει οτι η αγωνιστική ετοιμότητα του ομογενή άσου είναι τέτοια που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, τότε θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία που υπάρχει μαζί του.

Η ρήτρα ύψους 350.000 ευρώ που υπάρχει από το καλοκαίρι, όταν και υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, από την ΠΑΕ τόνιζαν πως δεν είναι ικανή να τους εμποδίσει.

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών διευκρινίζουμε τα εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την ένταξη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο ρόστερ της ομάδας. Το χρονικό σημείο που θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό και το κριτήριο θα είναι αποκλειστικά η κρίση του προπονητή της ομάδας σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, εάν η απόφαση είναι να ενσωματωθεί άμεσα, τότε θα γίνει οτιδήποτε χρειαστεί. Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι», επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα