Μίλαν - Κάρπι 2-1

Μίλαν - Κάρπι 2-1

Μίλαν - Κάρπι 2-1

Με Μπάκα και Νιανγκ η Μίλαν νίκησε με 2-1 την Κάρπι και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Coppa Italia, όπου θα βρει Αλεσαντρία ή Σπέτσια.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήξερε ότι σε περίπτωση αποκλεισμού θα τελείωνε από τον πάγκο των Ροσονέρι αλλά πήρε παράταση ζωής... Φρόντισε για αυτό ο Μπάκα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 14' με ραμπόνα στην κενή εστία μετά την κάθετη του Χόντα και στο 28' έδωσε την ασίστ στον Νιανγκ, ο οποίος από κοντά εκτέλεσε τον Μπρκιτς για το 2-0. Το σκορ ανταποκρινόταν και στην εικόνα του ματς καθώς οι Μιλανέζοι ήταν πολύ καλύτεροι και είχαν ακόμη μία-δύο φάσεις για γκολ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Φαμπρίτσιο Καστόρι έριξε στο ματς τον Μανκόζου και λίγα λεπτά μετά, στο 50', πλάσαρε από κοντά μετά το γύρισμα του Λαζάνια από δεξιά, βάζοντας ξανά την Κάρπι στο ματς (2-1). Ως εκεί όμως καθώς η Μίλαν δεν είχε διάθεση για... αστεία και κράτησε το σκορ, ψάχνοντας και το τρίτο γκολ σε κάποιες περιπτώσεις με τους Κούτσκα-Μποναβεντούρα-Χόντα. Δεν το έβαλαν αλλά δεν τους πείραξε κιόλας, περιμένοντας να μάθουν ποια από τις Αλεσαντρία ή Σπέτσια θα αντιμετωπίσουν σε διπλό ημιτελικό.

Μίλαν (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Χόντα, Κούτσκα (72' Μπερτολάτσι), Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Νιανγκ (58' Μπόατενγκ), Μπάκα.

Κάρπι (Φαμπρίτσιο Καστόρι): Μπρκιτς, Τζακάρντο (46' Μανκόζου), Ρομανιόλι, Γκαλιόλο, Λετίτσια, Πασιούτι, Μαρόνε, Μπιάνκο (46' Κρίμι), Γκαμπριέλ Σίλβα, Λόλο (77' Μαρτίνιο), Λαζάνια.

Best of internet