Παράταση για Αντέι

Παράταση για Αντέι

Νίκος Αθανασίου
Παράταση για Αντέι

bet365

Τα προβλήματα στα στόπερ της Σασουόλο φέρνουν τον Λούκα Αντέι στο προσκήνιο και προσωρινά οι Ιταλοί... φρενάρουν την παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουμε αναφέρει, Παναθηναϊκός και ο Αντέι είναι... συμφωνημένοι και το θέμα «κολλάει» στην Σασουόλο και τους όρους δανεισμού του Ιταλού στόπερ. Εκτός αυτού τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Νάπολι(εκτός Καναβάρο και Τερανόβα) έφεραν στο προσκήνιο τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι πιθανό να ξεκινήσει στο συγκεκριμένο ματς. Κάτι που σύμφωνα με τους Ιταλούς, σημαίνει ότι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου μπαίνει... φρένο στις οριστικές εξελίξεις για την παραχώρηση του στο «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα