Τουλούζ - Μαρσέιγ 2-1

Gazzetta team
Τουλούζ - Μαρσέιγ 2-1

bet365

Η Τουλούζ πήρε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, καθώς επιβλήθηκε στην παράταση με 2-1 της Μαρσέιγ.

Η Τουλούζ άφησε πίσω της τα προβλήματα, η Μαρσέιγ όχι και με εντυπωσιακό γκολ του Μπρέιθγουεϊτ στην παράταση, οι βιολέ επιβλήθηκαν με 2-1 και πήραν μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 25' με τον Μπεν Γιεντέρ, που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Μασσαλών. Η απάντηση της Μαρσέιγ ήταν άμεση, με τον Νκουντού να ισοφαρίζει στο 27', όμως ούτε και τώρα ήταν η μέρα της Μαρσέιγ. Οι παίκτες του Μίτσελ έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Στην παράταση ο Μπρέιθγουεϊτ με εκπληκτική ατομική ενέργεια στο 99' έκανε το 2-1 για την Τουλούζ, που κράτησε μέχρι το τέλος. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την Μαρσέιγ χάθηκε στο 121', όταν μετά την προσπάθεια του Ραμπιλάρντ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, με την μιζέρια να συνεχίζεται για τους Φωκαείς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα